Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink közé tartozik: mechanikus és lézer gravírozás, fólia betűvágás, eligazító rendszerek, bélyegzőkészítés, digitális nyomtatás, transzfernyomás, braille feliratok, savmaratás

Gravírozás

Mechanikus és lézer gravírozás

A gravírozás a kezdetben nagy kézügyességet igénylő vésnöki munkát váltotta ki kezdetben pantográf másoló - kicsinyítést és nagyítást lehetővé tevő - gépekkel, majd ezek is továbbfejlesztésével jöttek létre a számítógép által vezérelt CNC alapokon működő gravírozógépek.

Tovább »

Gravírozás

Adattáblák készítése

adattáblák, géptáblák kábelfeliratok készítése

műanyag, alumínium, rozsdamentes, réz adattáblák készítése akár egy darabtól is.

Tovább »

Eligazító rendszerek

Eligazító rendszerek készítése irodaházakba, iskolákba, óvodákba, kórházakba, önkormányzatokhoz.

Tovább »

Eligazító rendszerek

Savmaratás

A savmaratás egy olyan fémmegmunkálás, ahol egy speciális UV érzékeny lamináló fólia és egy előhívott film segítségével bizonyos helyen védetté, máshol meg marhatóvá tesszük a fémet.

Tovább »

Bélyegzőkészítés

Kiváló minőségű TRODAT és TRAXX bélyegzők megrendelhetők webáruházainkban.

Tovább »

Bélyegzőkészítés

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás segítségével vinyl hordozóra készítünk ECO-SOLVENT tintával nyomatot. Ezután ezt felkasírozzuk különböző felületekre, hordozókra. Készíthetünk táblákat, matricákat, műgyantás matricákat.

Tovább »

Transzfernyomás

Transzfernyomás során a felvitelre szánt grafikát egy speciális transzferpapírra nyomtatjuk ki. Ezután egy hőprés segítségével a grafikát a megadott helyre, felületre rögzítjük. A terméknek állnia kell a magas hőmérsékletet és a nyomást. Kiváltható vele a kisebb szériás szitázás, ill. tamponnyomás.

Tovább »

Braille feliratok

Napjainkban az EU szabályainak és irányelveinek megfelelően közintézmények, közhivatalok felújítása - építése során kötelező az akadálymentesítés. Ennek megfelelően szükség van olyan eligazító és ajtótáblákra, amelyeket a braille írást ismerő, gyengén látó ügyfelek is el tudják olvasni. Így akár segítség nélül is tájékozódni tudnak az intézményen b

Tovább »

Braille feliratok

Fóliabetűvágás

A fóliavágás során egy plotter segítségével színes öntapadó fóliából a szöveg, illetve ábrák kontúrvágása és a felesleges fóliarészek eltávolítása után egy hordozó segítségével felvesszük a kivágott alakzatokat és azt áthelyezzük a megadott helyre.

Tovább »

Lézervágás

1600x1200 mm felületű lézervágás

akryl, plexi vágása

Tovább »

Nyomtatás

Like

Kapcsolat

Gravír&ág Kft.
Tel./Fax: +36-1-209-5179
Mobil: +36-70-316-6827
E-mail: gravirag@gravirag.hu
Hungary - 1117 Budapest, Hunyadi János u. 3.

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ